Det blev...
Publicerat den

... inte riktigt sim vi tänkt oss idag. Vi hade tänkt åka till Kvik och titta på kök, men tydligen hade de stängt till 2 januari så vi får väl snällt vänta. Har ju ingen jättebrådska men vi var så himla taggade att titta på kök. Blir väl att vi åker till Ikea nu i mellandagarna och sen tar vi Kvik nästa vecka. Vi gjorde dock några småärenden medan vi ändå var i stan. Rikard köpte ett par byxor som han ska ha när han åker Vasaloppet. 

När vi hade tittat lite affärer så åkte vi ut till min syster och svåger. Stefan fyllde ju år idag så det vakades fika och tårta. Det kan man ju inte missa. Lillan fick lite magknip innan vi körde hem. Hon är inte ledsen så ofta så man brukar märka när något är fel. Sen kan hon visst vara lite gnällig ibland, men nu var hon verkligen ledsen. 

Väl hemma igen så har vi satt upp en korg och lite krokar till Isabell i hallen. Blev riktigt bra tycker vi! Vi bestämde oss även att köpa en likadan korg till aska så vi kan lägga koppel m.m. där i!!

Isabells sida!!

Imorn blir det en hemmadag för oss. Har varit så mycket flängande nu så skönt med en dag hemma! Imorn börjar ju även tour de ski så det ska vi väl se! Synd bara att se bästa svenskarna inte är med. Men de kommer topptrimmade till os istället!!








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?