Ytterligare en...
Publicerat den

... mysdag har vi haft idag. I förmiddags var jag och tjejerna ute på en promenad medan Rikard städade. Mysigt att komma ut med mina tjejer. Sen när vi kom hem igen så blev det lite matning av lilltjej och sedan somnade vi båda en stund. Vi vaknade sedan när farmor och faster kom på besök. Blev ju såklart massa mys och prat. Isabell sov sig mest igenom besöket, men det är inte lätt när man är liten. Senare kom även fasters fästman även hit. 
 
Föräldrarna blev serverade mat vilket såklart är lyxigt. Vi har det så himla bra med så många omkring oss som tar hand om oss. När Johanna och Markus körde hem så gick vi en promenad med farmor. Väl hemma igen åt Isabell lite och sedan fick hon sig sitt livs första bad. Hon tyckte från förjan att dte var helt okey men sedan blev hon lite upprörd. Nu sitter vi och tittar på Idol och det är nog snart dags för matning igen. Hunrig liten dam vi har. 
 
Imorn blir det att åka till stan igen och väga den lilla damen. Vi kanske gör några ärenden också när vi ändå är där. Vi får se;) annars har vi inget direkt planerat vilket är ganska skönt!
 
Mina favoriter<3
 



Farmor

Så fina de är. 💕



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?