Fullt upp...
Publicerat den

... eller nästan iallafall har vi haft idag. I förmiddags hade vi mest bara hemmamys men sen bar det av in till stan. Vi var på återbesök på BB och allt gick bra. Vår lilla tös är ju bara helt fantastisk. När vi var klara på sjukhuset så tog vi en promenad till farmor som bjöd föräldrarna på mat. Isabell sov sig igenom hela luncen och vaknade sen lagom till att farbror Micke kom. Då var hon vaken en ganska lång stund och fick sedan lite mat innan hon var vaken lite till. När vi skulle gå så blev hon dock lite upprörd men det gick över så fort som vagnen började rulla. Hon verkar gilla att åka vagn vilket är skönt.
 
Nu ikväll har Rikard klippt gräset medan jag och Isabell var inne och mös. Hon verkar dock fortfarande ha lite magknip ibland och då vill hon att man går runt med henne. Stackars lilla flickan.
 
Nu blir det lite film här hemma, men en av oss ser den stående. Sen blir det sängen och imorn vankas det besök av faster med sambo. Även farmor skulle komma förbi. Sen sk vi nog ta och städa lite med. Får se om loppan sover sig igenom hela förmiddagen även imorn för då kan vi ju städa under tiden.
 
Jag med barnvagnen igår=)
Rikard och Isabell
Norah håller i Isabell
Felicia stolt kusin
Tindra håller Isabell samtidigt som vi skypear men morfar<3
 
 
 
 



Johanna

Vad härlig den sista bilden är på hela tjejskaran :) Längtar tills vi kommer idag så jag får träffa henne! <3



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?