Idag...
Publicerat den

... har vi varit i fixartagen. Direkt vi steg upp så bakade jag scones medan Rikard var ute med Aska. Efter frukosten var det direkt dags för att börja fixa iordning och förbereda sovrummet inför sängens ankomst. Vi skrivade isär den gamla och städade golvet ordentligt. Just som det var klart ringde det på dörren och sängen hade anlänt. Rikard och han från affären bar upp alla delarna och sen var det bara att sätta igång att få ihop det hela. Väl klara med sängen kände vi att vi ville ha sängbord nu direkt (det såg konstigt ut med byråerna vi hade förut) så vi bestämde oss snabbt och lätt för att köra till Ikea.
 
Vi hittade sängbord men inte överkast och lite annat som vi också tänkt köpa med oss. Jaja det kommer fler gånger. Nu håller dom ju på och bygger nytt i Älmhult så det kanske var därsör det var utplockat. Tycker annars att det är väldigt bra där och man brukar hitta det man ska ha.
 
Nu på kvällen har vi fixat lite mer och jag har även hunnit tvätta fönster och stryka och lägga upp gardinerna. Tror dock vi måste köpa nya blommor för de vi haft ser inte alltför roliga ut.
 
Nu har jag just tagit ett bad och vi ska slänga oss på soffan innan det är dags för premiärnatten i nya sängen <3
 
 
 
Before
 
Before
Lite saker från sist när vi var på Ikea. Kuddar och sådant.
Emballage
Mer emballage.
Nu är sängen på plats. Observera hur hög den är =)
Bellus
Snyggt.
Nästan färdigt
Färdigt
De nya sängborden. Enada som fattas är lampskärmar
Längtar till inatt
Kategorier: Allmänt
/ Kommentera gärna här






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?