För första gången...
Publicerat den

... har jag bakat cupcakes! Var riktigt roligt att göra dem men som jag misstänkte var det inte något jag tyckte var jättegott. Tur jag har en sambo som verkade gilla dem och som behöver äta upp sig lite. Gjorde två olika sorter. Detta blev resultatet iallafall!







Sen har vi såklart myst med denna lille gosse med <3



Rikard och Maxi har varit ute och sprungit en lång runda och sen var vi ute och gick en lång tur nu! Måste ju ta vara på denna helgen och försöka bli av med lite hundabstinens=)

Nu ikväll blir det Raclette här hemma och sen blir det nog bara mys med sambo och lånehund. Har börjat bli riktigt förkyld nu, det har ju varit på g länge. Hoppas att det släpper till imorn=)

Ha det gott alla glada=)

Föresten, är det någon som vet något om hur man kan fixa med kommentarerna när man bloggar från mobilen. Det fungerar inte på dom inläggen vad det verkar:(



stefan

Ja det är lite jobbigt att man inte kan kommentera dom inläggen. Hoppas allt är bra med dig, själv har man överlevt första veckan på jobbet och hoppas bara att det nu blir bättre, bättre och lättare, lättare =). Kommer nog upp nästa helg om ni är lediga kanske vi kan hitta på något?



URL:


anna och maxi

Tack ännu en gång! Vi är båda så tacksamma! Storkram



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?