Helgen...
Publicerat den

... i Borrby har varit MYCKET trevli8g. Vi kom ner vid lunch igår och då hade Stefan ochb hans mamma bakat goda matbullar. Sedan blev det en hel del spelande av olika spel. Vi gick även en tur ner till havet och förbi Stefans syster som bor alldeles i närheten. Dom hade renoverat och höll på med att renovera och gud så snyggt det var! På kvällen blev det mer spel och grillning.

Idag har vi också mest umgåtts och spelat spel. På vägen hem körde jag och Rikard först inom Bo Ohlsson och sedan även Huaröd. Det hade varit några där och tagit ner några träd vid pappas hus så vi kollade mest bara läget!

Nu sedan vi kom hem har det blivit lite vila och TV tittande. Har även hunnit med att springa en runda och det kändes bra!

Imorn jobbar jag några timmar och sen på kvällen ska vi på Kalas. Tanken var att jag och Aska skulle tävla lydnad på tisdag men hon började löpa igår så det blir inget av det. Nu blir det istället träning i massor för om 3 veckor är planen att vi ska tävla istället. Innan dess ska vi åka till Göteborg och även hinna med en hel del annat!!


Grabbarna och Aska på stranden :)


Huaröd


Pappa har lite jobb framför sig :):):)







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?