Turister...
Publicerat den

... har vi verkligen varit idag. Vi började med att kolla in Big Ben och parlamentsbyggnaden. Sedan gick vi och Tittade på den stooora kyrkan, Westminster Abbey, där kungligheter och så gifter sig m.m. Kan lova att kyrkan var riktigt stor. Innan vi åkte vidare gick vi till London Eye, men vi åkte den aldrig eftersom vi hade tid att passa.

Vi hade nämligen bestämt oss för att åka till Buckingham Palace för att se när det var vaktbyte. Riktigt kul att se och hur mycket folk där va sen, helt sjukt. När ceremonin var slut gick vi och åt lunch som idag bestod av den klassiska rätten som man nästan måste äta när man är här, nämligen fish and chips. Vi tjock också en öl (Rikard börjar säga att det nig får vara nog med öl nu, men vi har ju trots allt semester och dricker sällan annars).

På eftermiddagen har vi hunnit med ett besök på Tower Bridge och på Madame Tussauds. Väldigt trevliga båda två. Bilder kommer dock bär vi kommit hem eftersom de ligger på kameran. Vi hann också med lite affärstittande innan det blev middag och sedan en öl på en pub. Jag provade Extra cold Guiness och den var riktigt god.

Nu har vi packat och blir väl en ganska tidig kväll för imorn blir det att resa hemåt igen. Ha det gott alla glada.




stefan

Haha den kommentaren kom inte från rille (att ni skulle sluta dricka öl). Den sidan har han i så fall aldrig visat innan =)



URL:


Camilla

Då har ni ju druckit riktig öl! Finns inte mycket i öl-väg som klår en Guiness på en riktig pub ;-)



URL: http://camillasfoton.tumblr.com


Peter Halqvist

Ska kräva blodprov på Rikard. Inte för att kolla alkoholhalten utan för att kolla om han är min son.



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?